dne

Přírodní krémy řady Skin Food

Dodejte také pokožce potřebnou výživu. Vyzkoušejte krémy Skin Food od přírodní kosmetiky Weleda. Dva univerzální krémy (klasický nebo light) potěší nejen milovníka minimalizmu. A k tomu tělové máslo, které je takovou třešničkou na dortu (v tomto případě na těle). Krémy Skin Food miluji a jeden z nich je pro mě už dlouho nepostradatelný. Stačí si jen vybrat ten Váš a nebo je můžete dle potřeby střídat.

Dokladem špičkové kvality všech krémů je certifikace NaTrue (nejpřísnější certifikát pro přírodní kosmetiku) a další certifikáty. Weleda totiž dodržuje tradiční principy biodynamického hodpodářství a mottem firmy je „v souladu s přírodou a člověkem“. Z této podstaty také vyplývá, že produkty nejsou testované na zvířatech. Weleda jde však ještě dál a řeší spoustu souvislostí, jako ekologicky šetrné obaly a mnohé další.

Krémy řady Skin Food v základu obsahují kvalitní oleje a čisté bylinky (měsíček, violku, heřmánek a rozmarýn), které přispívají k regeneraci a zklidnění pokožky. „Zelenou“ řadu Skin Food znám už velmi dlouho. Když jsem tuto řadu dostala od Weledy k testování, věděla jsem, že ji velmi ráda doporučím.

Skin Food (univerzální, klasický)

Skin Food (univerzální) – má hutnou konzistenci a doslova „chutná“ extrémně suché, hrubé a popraskané pokožce. Vyživuje suchý obličej, lokty, kolena, chodidla, ruce i rty. Jednoduše namažte suchou kůži kdekoliv na těle a nebo rovnou ze Skin Foodu udělejte masku. On je totiž na velmi suchou kůži expert a krásně ji hojí. Mně pomáhá zhojit ruce, které jsou vlivem počasí (zima, mráz) nebo ekzému suché až bolavě popraskané. Po jednom máznutí se dostaví úleva. Na ruce mi skvěle pomáhá i výživná maska a to nejlépe přes noc. Nanesu jen silnější vrstvu krému a ruce schovám do bavlněných rukavic. Tento Skin Food využívám jako hojivého pomocníka především s nástupem zimy.

Skin Food light (univerzální, lehký)

Skin Food Light (univerzální, lehký) – Krém, jehož konzistence je oproti klasickému Skin Foodu velmi lehká. Díky tomu se krém krásně roztírá a sákne. Pokud nemáte zrovna extrémně suchou pokožku, tento krém vám bude bezvadně vyhovovat. Pomůže Vám také hydratovat a regenerovat vše, na co si vzpomenete. Skin Food Light mám po celý rok neustále při sobě, protože je neuvěřitelně svěží a multifunkční. Sedí na moji smíšenou pleť, ale nejčastěji s ním mažu ruce. Zrovna teď, když Vám to tu píši, tak mi ruce příjemně hydratuje, voní a ani klávesnice nemá nic proti. 🙂

Skin Food Body Butter

Skin Food Body Butter (tělové máslo) – Báječný krém (máslo) na celé tělo. I na ruce si ho občas máznu. Je nejjemnější z celé „zelené“ řady Skin Food a přitom umí skvěle chránit pokožku před vysušením. Na rozdíl od klasického Skin Foodu neobsahuje lanolin ani včelí vosk a je tedy vhodný i pro vegany. Našlehaná konzistence je opravdovým hydratačním požitkem. Luxusní pomocník, který udělá radost tělu i smyslům. Když se s ním mažu, cítím, jak se rychle rozpouští (v létě doslova jako smetanová zmrzlina 🙂 ) a krásně se vstřebává. To se nedá popsat. To se musí vyzkoušet.